HappY!

Happy onsdag!

Har nu jobbat en timma sedan jag kom tillbaka från doktorn!
Äntligen fick vi höra lilla bebis-plutt-hjärtljud, det var underbart.
Nu har jag (Örjan med för den delen) en stor tro på könet därinne! Men man vet ju aldrig.
Har läst och många har sagt till mig att om hjärtljudet slår högt blir det troligtvis en jente och slår hjärtljudet lågt så är det stor chans att det blir en gutt! Vi får se vi får se..... :-))
Spännande är det och vi blir lika glada för vad vi än får! Hurra hurra! Men herregud jag är så nyfiken att jag inte vet var jag ska ta vägen!
Lämnade urinpröve och som alltid så är den inte OK... Vet inte vad som är fel och det får jag heller aldrig reda på, det är lite konstigt tycker jag!

Jag berättade för min läkare hur jag mådde och hon tyckte att jag skulle få lite sjukskrivning, hon sa att det inte går an att jobba så mycket när man är så dålig och dessutom har en liten 1 åring hemma som vill ha mammi lite också!
Mina arbetstider blir numera 9-15 varje dag! Plus fri på tisdagen förstås!

Bara 2 arbetsdagar kvar nu tills vi lämnar Norway!
Örjan ringde till Continental airlines och vi får sitta längst fram i flyget så vi får större benplats och så får vi babysäng till Nellie så hon kan vila och sova :) Det blir nog bra det här får vi hoppas! Ni tänker väl "hur kan de resa så långt med en sådan liten baby...." Men vi är ganska tuffa som ni vet! hehe!

Önskar er en trevlig onsdag!