Aldrig mer skola!

Sista tentan avgjord:) YES!

Förra veckan var hektisk, efter tentan åkte jag hem till Lindesberg, och direkt vid ankomst var det grillning uppe hos faster. Örjan och Snusen var redan där när jag kom.:) Förutom god mat fick jag även en examenspresent och blommor, absolut inte förväntat men mycket uppskattande såklart.

På lördag kom närmaste familjen (mormor morfar och morbror) och gratulerade mig, mamma hade som vanligt lagat god mat med smaskigt tilltugg. Inte nog med det, där fick jag ännu mera presenter och blommor, mamma hade lagat en stor spännande picknickkorg med massa gott i, så som vin, choklad, kaffe, kex, nötter, sevietter m.m. Otroligt kul att få. Den är så fin så att den får stå som prydnad ett tag innan vi öppnar den. Av mormor och morfar och moster Malla fick jag pengar, kändes nästan som jag tog studenten igen. Det var en mycket trevlig middag.
Min familj är underbar! En mycket lyckad examensavslutninig, tack snälla ni!! Man blir alltid så glad och lycklig i erat sällskap:) Tack vare er och Örjan att det gick så bra i skolan:)

På söndag var det dop för lilla Liam, åå, han var så duktig i kyrkan, inte ett ljud sa han när han fick vatten på det lilla huvudet, han bara titta upp på lamporna i taket. En mycket trevlig cermoni:) Så fick jag träffa Daniel och Anki oxå, man skrattar alltid i deras sällskap:-)

Resan hem igår gick bra, när vi väl var hemma i Oslo, skulle jag direkt iväg och jobba, röd dag=Dubbellön:)
Jag har förresten sagt upp mig på hotellet, fy fan så skönt det ska bli att slippa sk--en.

På torsdag börjar jag mitt nya jobb, det blir OTROLIGT spännande.